Κίνα Ρητίνη μελανιού εκτύπωσης κατασκευαστής

Co. Herrman Impex Anhui, ΕΠΕ

Ειδήσεις

August 19, 2022

ΕΞΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΥΣΊΕΣ ΤΩΝ UV ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Οι βοηθοί είναι τα βοηθητικά συστατικά των UV επιστρωμάτων. Ο ρόλος των βοηθών είναι να βελτιώσουν την απόδοση επεξεργασίας, την απόδοση αποθήκευσης και την απόδοση κατασκευής της απόδοσης ταινιών επιστρώματος και να δώσουν στην ταινία μερικές ειδικές λειτουργίες. Οι UV χρησιμοποιημένες πρόσθετες ουσίες επιστρωμάτων συνήθως είναι defoaming πράκτορας, ισοπεδώνοντας πράκτορας, που βρέχουν το διαλυτικό, τη δύναμη προσκόλλησης στον πράκτορα, τον πράκτορα εξάλειψης, τους ανασταλτικούς παράγοντες, κ.λπ., διαδραματίζουν έναν διαφορετικό ρόλο στο UV επίστρωμα.

(1) η προσθήκη του αντιαφρώδους πράκτορα και του αντιαφρώδους πράκτορα μπορεί να αποφύγει το σχηματισμό του αφρίσματος, και η προσθήκη του αντιαφρώδους πράκτορα μπορεί να αποβάλει το σχηματισμό του αφρού. Λόγω του αντιαφρώδους πράκτορα

Η ένταση επιφάνειας είναι χαμηλή, ειδικά η ένταση επιφάνειας του αντιαφρώδους πράκτορα με την ισχυρή αντιαφρώδη επίδραση είναι χαμηλότερη, έτσι το ποσό προσθήκης πρέπει να βασιστεί στη λύση του αφρού, υπερβολικός προσθέστε συν, εύκολος να προκαλέσει την τρύπα διακένωσης. Τα τελευταία χρόνια, το φθόριο που περιέχει τον αντιαφρώδη πράκτορα εμφανίστηκε πάλι, η αντιαφρώδης επίδραση είναι καλή, η δόση είναι πολύ μικρή.

(2) μετά από την κατασκευή της ισοπέδωσης του επιστρώματος πρακτόρων, υπάρχει μια διαδικασία της ροής και της ξεραίνοντας ταινίας. Η υγρή ταινία μετά από την εφαρμογή μπορεί να ρεύσει και να αποβάλει το σημάδι επιστρώματος, μετά από να ξεράνει για να πάρει τον ομοιόμορφο επίπεδο βαθμό επιστρώματος κάλεσε την ισοπέδωση.

(3) βρέχοντας το βρέχοντας πράκτορα διαλυτικού, το διαλυτικό πρόκειται να βελτιώσει την αποδοτικότητα λείανσης του χρώματος, να διατηρήσει τη σταθερότητα του συστήματος διασποράς ενός απαραίτητου πράκτορα ενίσχυσης. Ο βρέχοντας πράκτορας και το διαλυτικό έχουν τη χαμηλή ένταση επιφάνειας και την καλή συμβατότητα με το σύστημα ρητίνης. Η διασπορά ύγρανσης του χρώματος από Xu UV οι πράκτορες είναι κυρίως πολυμερή σώματα που περιέχουν τις χρωστικές ουσίες και τις ομάδες.

(4) ο υποστηρικτής προσκόλλησης υποστηρικτών προσκόλλησης είναι ένα είδος πρόσθετων ουσιών που μπορεί να βελτιώσει την προσκόλληση μεταξύ του επιστρώματος και το υπόστρωμα, για μερικά επιστρώματα δύσκολα να εμμείνουν στο υπόστρωμα όπως το μέταλλο, το πλαστικό, το γυαλί, κ.λπ., στο επίστρωμα θέλει συχνά να προσθέσει ένα πρόσωπο για να εμμείνει στο μιλώντας πράκτορα δύναμης.

(5) η ερμηνεία του matting πράκτορα είναι μια σημαντική ιδιοκτησία του επιστρώματος μετά από το σχηματισμό ταινιών. Για να κάνουν χαμηλός να σχολιάσουν ή τα επιστρώματα μεταλλινών, αυτό είναι απαραίτητα για να περάσουν στο επίστρωμα προστίθενται με τον πράκτορα εξάλειψης για να επιτύχουν. Ο πράκτορας εξάλειψης απαιτεί το δείκτη διάθλασης όσο το δυνατόν πιό κοντά στο δείκτη διάθλασης της ρητίνης (1,40~ 1,60), έτσι έτοιμη εξάλειψη

Η διαφάνεια χρωμάτων είναι καλή, επίσης μην έχετε επιπτώσεις στο χρώμα του χρώματος.

(6) αυτό χρησιμοποιείται για το UV επίστρωμα στην παραγωγή, τη μεταφορά και την αποθήκευση για να αποφύγει το θερμικό πολυμερισμό, να βελτιώσει τη σταθερότητα αποθήκευσης των UV ποιοτικών και προστιθέμενων πρόσθετων ουσιών επιστρώματος. Πρέπει να είναι παρουσία του οξυγόνου προκειμένου να παραχθεί η αντίσταση πολυμερισμού, τόσο τα UV εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης χρωμάτων, πρέπει να αφεθούν αφήνουν έξω αρκετό αέρα για να σιγουρευτούν ότι υπάρχει αρκετό οξυγόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας