Κίνα Ρητίνη μελανιού εκτύπωσης κατασκευαστής

Co. Herrman Impex Anhui, ΕΠΕ

Ειδήσεις

August 26, 2022

Η ομάδα πετοσφαίρισης των κινεζικών ατόμων κερδίζει την εμπιστοσύνη και την ελπίδα με τους ασιατικούς πρωτοπόρους

Όταν οι ισχυρές ασιατικές ομάδες όπως το Ιράν και η Ιαπωνία επέλεξαν να μην στείλουν την κύρια δύναμή τους για να συμμετέχουν στο ασιατικό φλυτζάνι για τα παγκόσμια πρωταθλήματα που κρατιούνται στο τέλος αυτού του μήνα, η ομάδα πετοσφαίρισης των κινεζικών ατόμων επέλεξε όλη την κύρια δύναμη για να συμμετέχει στο ασιατικό φλυτζάνι πετοσφαίρισης των 2022 ατόμων. Τα «επιτυγχάνοντας καλά αποτελέσματα μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα, να βελτιώσουν το επίπεδό μας και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή μας.» Με σας Sheng, βασικός προπονητής της ομάδας πετοσφαίρισης των κινεζικών ατόμων, εν λόγω. Η ομάδα πετοσφαίρισης των κινεζικών ατόμων εκπαίδευσε τελικά την ομάδα μέσω της διαδικασίας ανταγωνισμού του ασιατικού φλυτζανιού, έπαιξε σκληρά, κέρδισε το αναμενόμενο για καιρό ασιατικό πρωτάθλημα φλυτζανιών, και κέρδισε την εμπιστοσύνη και την ελπίδα.

 

Από την ένωση πετοσφαίρισης των παγκόσμιων ατόμων στο ασιατικό φλυτζάνι, ο ρόλος της ομάδας πετοσφαίρισης των κινεζικών ατόμων έχει αλλάξει. Τις περισσότερες φορές, το πλέον ο ρόλος του επιτιθεμένου, αλλά προσκρούει από ο αντίπαλος δεν είναι. Επιπλέον, έναντι των ανταγωνιστών στην παγκόσμια ένωση, οι ασιατικοί ανταγωνιστές είναι γρηγορότεροι και το ύψος δεν είναι προεξέχον. Με σας Sheng είπε ότι η κινεζική ομάδα εστιάζει κυρίως στο πώς να συμβαδίσει με τους αντιπάλους. Η αλλαγή της ταυτότητας, η αλλαγή των αντιπάλων, συν τον αντίκτυπο της χρονικής διαφοράς, η κινεζική ομάδα πρέπει να υπερνικήσει περισσότερες δυσκολίες.

 

Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα πετοσφαίρισης των κινεζικών ατόμων προχώρησε και τους αντιμετώπισε θετικά. Δεδομένου ότι με σας Sheng έγινε ο βασικός προπονητής, έχει υπογραμμίσει το ύφος της ομάδας και έχει αναδιαμορφώσει τη συνοχή της ομάδας. Από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο ασιατικό φλυτζάνι, η μεγαλύτερη συγκομιδή της ομάδας πετοσφαίρισης των κινεζικών ατόμων είναι η καλή διανοητική προοπτική της. Ανεξάρτητα από το πόσα σημεία είναι πίσω, αυτό δεν θα προσπαθήσει να προφθάσει και να παλεψει. Στο ημιτελικό του ασιατικού φλυτζανιού, η κινεζική ομάδα έπεσε μιά φορά πίσω από 1-2 από ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που αντιμετωπίζει την κρίσιμη κατάσταση του τελευταίου πόντος παιχνιδιού. Εντούτοις, η ομάδα δεν σταμάτησε, αλλά σκυλίσια ακολούθησε τα σημεία και έσυρε το παιχνίδι στο αποφασιστικό παιχνίδι. Το τελικό αποφασιστικό παιχνίδι ήταν 17:15, με 2 σημεία. Zhang Jingyin, ο κύριος επιτιθέμενος που σημείωσε 30 σημεία στο παιχνίδι, που πάσχεται από τους αρμοσφίκτες μόσχων μετά από το παιχνίδι. Το Zhang Jingyin, ο πολυτιμότερος φορέας, είναι πάντα πλήρες της πάλης του πνεύματος στο δικαστήριο, οδήγηση των συμπαικτών του με τις θετικές συγκινήσεις και το πνεύμα.

 

Τα δέκα πριν από χρόνια, Dai Qingyao ήταν νέος φορέας. Κέρδισε το ασιατικό κύπελλο. Δέκα έτη αργότερα, Dai Qingyao, 31, ήταν ο παλαιότερος παίκτης στην ομάδα. Και η κύρια επίθεση και οι θέσεις απάντησης μπορούν να είναι ικανές. Συγχρόνως, η πλούσια εμπειρία ανταγωνισμού είναι αναπόφευκτη για αυτήν την νέα ομάδα. Έτσι, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, προσχώρησε στην ομάδα. Στο τέταρτο σύνολο του ημιτελικού, όταν ήταν η κινεζική ομάδα μιά φορά πίσω, ήταν υπηρεσία Dai Qingyao που ισοπέδωσε το αποτέλεσμα σε 23, και η κινεζική ομάδα πήρε την ευκαιρία να αντιστρέψει το παιχνίδι. Σε τελικό, η κινεζική ομάδα ήταν μιά φορά 12-17 πίσω στο δεύτερο σύνολο. Στην αντιπαλότητα, Dai Qingyao εξεχώρισε πάλι. Η εξυπηρέτησή του γύρω από βοήθησε το αποτέλεσμα ομάδων συνεχώς, και το αποτέλεσμα ισοπεδώθηκε σε 17, θέτοντας τα θεμέλια για τη νίκη της ομάδας.

 

Η διάβαση του καπετάνιου και του δεύτερου ρυθμιστή Yu Yaochen έχει τις διακυμάνσεις, αλλά κάνει το καλύτερό του. Από το ημιτελικό σε τελικό, το φράξιμο, η εξυπηρέτηση και η υπεράσπισή του είναι τα κλειδιά στη νίκη της ομάδας. «Θέλω να κάνω το καλύτερό μου και να παίξω έναν ηγετικό ρόλο στην ομάδα.» Το Yu Yaochen εν λόγω, «αυτός ο πρωτοπόρος στηρίζεται στο πνεύμα της ενότητας και της σταθερής προσπάθειας.»

 

Η κινεζική ομάδα μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα αυτή τη φορά, χάρι στους δύο αναπληρωτές επιτιθεμένους Peng Shikun και Zhang Zhejia. Εάν είναι Peng Shikun ή Zhang Zhejia, οι γρήγορες επιθέσεις σφαιρών τους έχουν δώσει στις ασιατικές ομάδες έναν πονοκέφαλο. Στο ίδιο ύψος 2,08 και 2,07, ασκούν επίσης πολλή πίεση στους αντιπάλους στο δίχτυ. «Αυτό το πρωτάθλημα είναι η πάλη μας το ένα μετά το άλλο. Αυτό το πρωτάθλημα θα μας εμπνεύσει για να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά.» Peng Shikun, τα «μετα-00» μετά από να κερδίσει το πρωτάθλημα, εν λόγω ειλικρινά.

 

Το Zhang Zhejia, που προσχώρησε στην ομάδα μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει τρέξει μέσα με την ομάδα και είναι πλήρης του πάθους στο παιχνίδι. «Δεν υπάρχει πολλή συνεργασία με την ομάδα, αλλά παίζουμε επίσης καλύτερα από ο ένας τον άλλον. Το πρωτάθλημα κερδίζεται σκληρά και είναι η πίστωση της ομάδας. Θα καταβάλουμε επίμονες προσπάθειες στα παγκόσμια πρωταθλήματα να κερδίσουμε τη δόξα για τη χώρα.» Zhang Zhejia εν λόγω.

Στοιχεία επικοινωνίας