Κίνα Ρητίνη μελανιού εκτύπωσης κατασκευαστής

Co. Herrman Impex Anhui, ΕΠΕ

Ειδήσεις

July 8, 2021

Διοξείδιο τιτανίου

Το διοξείδιο τιτανίου είναι μια πολύ σημαντική πρώτη ύλη στη βιομηχανική παραγωγή, που χρησιμοποιείται ευρέως στα επιστρώματα, τα πλαστικά, την κατασκευή εγγράφου, το μελάνι εκτύπωσης, τη χημική ίνα, το λάστιχο, τα καλλυντικά, την κεραμική, τα σμάλτα, την ηλεκτρονική, τα τρόφιμα και την ιατρική και άλλες βιομηχανίες, μεταξύ των οποίων τα επιστρώματα αποτελούν το μεγαλύτερο, για 60%. Και η μεγαλύτερη κατανάλωση διοξειδίου τιτανίου στα προϊόντα επιστρώματος είναι το επίστρωμα κατασκευής, λογιστική για 60% της χρήσης επιστρώματος. Λόγω του αντίκτυπου ακίνητων περιουσιών στην καθυστέρηση αγοράς επιστρώματος για περίπου 1 έτος, επειδή η καυτή κτηματομεσιτική αγορά το 2013 θα προβάλει την απαίτηση για το διοξείδιο τιτανίου για να αναγγείλει το 2014 μέσα μια αιχμή.

 

Μεταξύ των προϊόντων επιστρώματος, το επίστρωμα κατασκευής καταναλώνει το περισσότερο διοξείδιο τιτανίου, που ακολουθείται με τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, τα οχήματα σιδηροδρόμων και άλλο εξοπλισμό μεταφορών. Κατά συνέπεια, η κατανάλωση οικοδόμησης των επιστρωμάτων έχει επιπτώσεις άμεσα στην απαίτηση για το διοξείδιο τιτανίου, και η κατανάλωση οικοδόμησης των επιστρωμάτων και της βιομηχανίας ακίνητων περιουσιών είναι πολύ στενή. Σύμφωνα με τις σχετικές στατιστικές, ο αντίκτυπος της βιομηχανίας ακίνητων περιουσιών στις καθυστερήσεις αγοράς επιστρώματος κατασκευής πίσω από περίπου 1 έτη, η ανάπτυξη της βιομηχανίας ακίνητων περιουσιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριος δείκτης της απαίτησης για το διοξείδιο τιτανίου. Σαν σημαντικό δείκτη της οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας, η ακίνητη περιουσία έχει επιπτώσεις άμεσα στη ζήτηση για τα προϊόντα σχετικά με τη βιομηχανική αλυσίδα. Επιπλέον, το χρονικό διάστημα της εμπορικής κατοικίας της Κίνας από τις πωλήσεις συμβάσεων στη διακόσμηση είναι περίπου 1 έτος. Επομένως, ο δείκτης πωλήσεων της εμπορικής κατοικίας μπορεί να απεικονίσει ακριβέστερα τον αντίκτυπο της βιομηχανίας ακίνητων περιουσιών στη ζήτηση στην αγορά για το διοξείδιο τιτανίου.

 

«Η πρόβλεψη ζήτησης στην αγορά βιομηχανίας διοξειδίου τιτανίου της Κίνας του 2015-2020 και η έκθεση ανάλυσης προγραμματισμού στρατηγικής επένδυσης» δείχνουν ότι το 2012, λόγω της εφαρμογής της πολιτικής περιορισμού αγορών και δανείου ακίνητων περιουσιών, οι πωλήσεις ακίνητων περιουσιών επιβράδυναν. Οι στατιστικές δείχνουν ότι ο όγκος πωλήσεων της ακίνητης περιουσίας από-ο-βιβλίων ήταν το 2012 8,5 τρισεκατομμύρια yuan, επάνω 2,4% από το προηγούμενο χρόνο και κάτω 4,1% από το 6,5% ρυθμό ανάπτυξης το 2011. Το 2013, το εισόδημα πωλήσεων της βιομηχανίας κατασκευής επιστρώματος της Κίνας ήταν 341,6 δισεκατομμύρια yuan, με έναν διαδοχικό ρυθμό ανάπτυξης 9,5%.

Στοιχεία επικοινωνίας