Κίνα Ρητίνη μελανιού εκτύπωσης κατασκευαστής

Co. Herrman Impex Anhui, ΕΠΕ

Ειδήσεις

September 23, 2021

Ο εγκιβωτισμός δεν είναι μια πάλη, αλλά «γλυκιά επιστήμη»

Γενικά θεωρείται ότι ο εγκιβωτισμός είναι ένας αθλητισμός στον οποίο δύο άνθρωποι κτυπούν ο ένας τον άλλον, αλλά για εκείνους που ξέρουν και έχουν συμμετάσχει στον εγκιβωτισμό, ξέρουμε ότι αυτός που εγκιβωτίζει είναι μακριά από αυτόν.

Απαιτεί τους μπόξερ για να αναλύσει ήρεμα τους αντιπάλους τους και να κρίνει «τα κίνητρά τους». Οι μπόξερ χρησιμοποιούν τη «γλυκιά επιστήμη» του εγκιβωτισμού για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους κάτω και να κερδίσουν τελικά.

22.jpg

Αλλά γιατί είναι ο εγκιβωτισμός αποκαλούμενος γλυκιά επιστήμη;

Ο εγκιβωτισμός καλείται γλυκιά επιστήμη, επειδή εκτός από την ανδρεία, πρέπει επίσης να δώσει προσοχή στην τακτική και να προβλέψει την επόμενη δράση του αντιπάλου. Χρειάζεται τη λογική και την επιστήμη για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο όλα είναι δυνατά.

Το όνομα «γλυκιά επιστήμη» έχει υπάρξει για δεκαετίες και χρησιμοποιείται συχνά από τους εγκιβωτίζοντας αναλυτές και τα μέσα.

Πολλοί θεατές εστιάζουν μόνο στη φυσικές επαφή και την επιθετικότητα του εγκιβωτισμού, και δεν μπορούν να δουν την απίστευτη δυνατότητα των μπόξερ.

Εντούτοις, ένα ακροατήριο με μια σε βάθος κατανόηση του αθλητισμού μπορεί να εκτιμήσει τις καθαρές δεξιότητες δύο ταλαντούχων μπόξερ στον τομέα.

Πράγματι, ο εγκιβωτισμός έχει τη βίαια πλευρά του, αλλά είναι επίσης μια τέχνη της ικανότητας, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής και της πρόβλεψης - ακριβώς όπως το σκάκι.

Γλυκιά επιστήμη, πού η λέξη προέρχεται από;

Ο Pierce Egan ήταν ένας βρετανικός δημοσιογράφος δημοσιογράφοι και αθλητισμός στις αρχές του 19ου αιώνα. Έχει γράψει για το διάφορο αθλητισμό, αλλά τα περισσότερα από τα άρθρα του εστιάζουν στον κενούς εγκιβωτισμό και το ιππόδρομο.

Η Egan είναι πιό γνωστή για έχον το δικαίωμα το άρθρο boxiana εγκιβωτισμού τόμου πέντε του. Ο πρώτος τόμος δημοσιεύθηκε το 1813 και η σειρά ολοκληρώθηκε το 1828.

Στο άρθρο του, αναφέρεται συχνά στον εγκιβωτισμό ως γλυκιά επιστήμη του μωλωπισμού - «γλυκιά επιστήμη των μωλώπων», και αναγνωρίζει ότι οι μπόξερ έχουν και την επιστημονική οργάνωση και την εμμονή.

Ο βαρέων βαρών παγκόσμιος πρωτοπόρος Lennox Lewis σύγκρινε ακόμη και να εγκιβωτίσει με το σκάκι κατά αυτόν τον τρόπο. Συγχρόνως, είναι επίσης ενθουσιώδης φορέας σκακιού.

Αν και ο όρος πλάθηκε από το 1813, η άποψη ότι ο εγκιβωτισμός έχει την επιστήμη ή τη μεθοδολογία εισήχθη από το Ντάνιελ Mendoza προς το τέλος του δέκατου όγδοου αιώνα.

Δημιούργησε ένα ύφος που εστίασε rocker στα όπλα και το τέχνασμα, που εστιάζουν στην υπεράσπιση παρά να επιτεθεί.

Κτύπησε πολλούς μπόξερ και κέρδισε ακόμη και το βρετανικό βαρέων βαρών πρωτάθλημα με ένα βάρος σωμάτων 160 λιβρών και 170 εκατοστόμετρων.

Το παράθυρο αρχείο του ήταν 37-3, χτυπώντας κάτω τον αντίπαλό του 34. Η νίκη του απέδειξε ότι οι επιστημονικές μέθοδοι εγκιβωτισμού μπορούν να κερδίσουν.

Mendoza

Το παράθυρο ήταν ένας πολύ βάναυσος αθλητισμός προτού να εισαγάγει Mendoza το δαχτυλίδι.

Δεν φροντίζουμε για το συγχρονισμό του εγκιβωτισμού, ούτε χρησιμοποιούμε τις διάφορες στρατηγικές για να αποφύγουμε την επίθεση του αντιπάλου, αλλά στηριζόμαστε μόνοι μας ορμή και συνεχώς ταλάντευση.

Το Mendoza πρόσθεσε τις αμυντικές κινήσεις και υπολόγισε την τακτική αντί του αρχικού τραχιού παιχνιδιού.

εικόνα

Η τεχνολογία του όχι μόνο έγινε η βάση της γλυκιάς επιστήμης, αλλά και άλλαξε εντελώς τον εγκιβωτισμό.

Άνοιξε ακόμη και το εγκιβωτίζοντας σχολείο του το 1789 και έγραψε ένα βιβλίο αποκαλούμενο τέχνη του εγκιβωτισμού για να διδάξει τις επιστημονικές μεθόδους εγκιβωτισμού του. Αυτό είναι η καλύτερη κατανόηση των δεξιοτήτων εγκιβωτισμού του στο δέκατο όγδοο αιώνα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο εγκιβωτισμός δεν είναι μια πάλη, αλλά «γλυκιά επιστήμη»  0

Στοιχεία επικοινωνίας