Κίνα Ρητίνη μελανιού εκτύπωσης κατασκευαστής

Co. Herrman Impex Anhui, ΕΠΕ

ειδήσεις

June 23, 2021

Ιστορία εγκιβωτισμού

  Ο εγκιβωτισμός και η τοξοβολία είναι οι δεξιότητες επιβίωσης των ανθρώπινων οντων στους αρχαίους χρόνους. Οι πρωτόγονοι άνθρωποι μπορούν να επιζήσουν στο σκληρό περιβάλλον για το ισχυρό σώμα τους. Προτού το τόξο και το βέλος να γεννηθούν, τα ανθρώπινα οντα πρέπει να υπερασπιστούν με τις πυγμές τους. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο του εγκιβωτισμού. Τα πιό πρόωρα ιστορικά αρχεία ήταν Αίγυπτος στο 40ο αιώνα επειδή. Στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο εγκιβωτισμός ήταν ένα από τα γεγονότα. Το 1896, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του πρώτου καλοκαιριού, ο εγκιβωτισμός δεν εγκρίθηκε για το συνυπολογισμό σε ένα από τα γεγονότα επειδή ο ελληνικός σκεπτόμενος μονάρχης εγκιβωτισμός ήταν πάρα πολύ βίαιος, επικίνδυνος και απάνθρωπος. Το 1881, η βρετανική ερασιτεχνική εγκιβωτίζοντας ένωση ιδρύθηκε, ο εγκιβωτισμός άρχισε να διαδίδει σε όλο τον κόσμο. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρίτου καλοκαιριού, ο εγκιβωτισμός των ατόμων απαριθμήθηκε επίσημα σε ένα από τα γεγονότα, αλλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Στοκχόλμης το 1912, ο εγκιβωτισμός χάθηκε μιά φορά επειδή ο σουηδικός νόμος απαγορεύει τον εγκιβωτισμό. Το 1920, ο εγκιβωτισμός άλλη μια φορά απαριθμήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι τώρα. Η εγκιβωτίζοντας ένωση Χονγκ Κονγκ ιδρύθηκε το 1955, και είναι ένα από τα μέλη της διεθνούς ερασιτεχνικής εγκιβωτίζοντας ένωσης (AIBA) και της παγκόσμιας εγκιβωτίζοντας ένωσης (WBC). Τα τελευταία χρόνια, οι αθλητές Χονγκ Κονγκ ήταν σε θέση να κερδίσουν τα μετάλλια στο διεθνή ανταγωνισμό για τις γυναίκες και τους εφήβους. Μέχρι στιγμής, τα μέλη της διεθνούς ερασιτεχνικής εγκιβωτίζοντας ένωσης είναι περισσότερες από 190 χώρες ή περιοχές. Εν τω μεταξύ, τα πρωταθλήματα εγκιβωτισμού των πρώτων γυναικών Παγκόσμιου Κυπέλλου πραγματοποιήθηκαν στη Φινλανδία το 1999.

   Ο εγκιβωτισμός έχει μια μεγάλη ιστορία, προήλθε από την αρχή του ανθρώπου. Προκειμένου να επιζήσουν και να ανταγωνιστούν, τα ανθρώπινα οντα το έφηυραν. Αρχικά, ήταν ένας τρόπος τις ζωές και την ιδιοκτησία των ανθρώπων. Έχει καταγραφεί ότι έχει μια ιστορία περισσότερων από 5000 ετών. Στην εγκυκλοπαίδεια της Μεγάλης Βρετανίας, υπάρχει ένα αρχείο «των υπολειμμάτων του παραθύρου που βρίσκεται στις λεκάνες ποταμών του Εφράτη και του Τίγρη στο 40ο αιώνα επειδή». Αρχαίοι Αιγύπτιοι κατέγραψαν την προστατευτική συσκευή «επίδεσμοι δερμάτων» για το παράθυρο στο εικονόγραμμα. Αργότερα, γύρω στο 17ο αιώνα επειδή, ο εγκιβωτισμός διαδόθηκε στην αρχαία Ελλάδα μέσω του νησιού νευροκαβαλίκεμα στη Μεσόγειο. Υπήρξαν δύο εγκιβωτίζοντας σχέδια της επίθεσης και της υπεράσπισης σε ένα ζευγάρι των μαγνητικών μπουκαλιών που ανασκάφθηκαν στην αιγαία ακτή στο 5ο αιώνα επειδή. Στην ελληνική μυθολογία, λέγεται ότι τα saicias πριγκήπων της Αθήνας (1000 επειδή) ήξεραν τον εγκιβωτισμό και την έπαιξαν. Στην αρχαιολογική ανασκαφή της Μεσοποταμίας, τα υπολείμματα των δραστηριοτήτων εγκιβωτισμού πριν από 1700 χρόνια βρέθηκαν επίσης.

Είναι σχεδόν τέσσερις αιώνες δεδομένου ότι ο ρωμαϊκός αυτοκράτορας theodores διέταξε ότι ο εγκιβωτισμός απαγορεύεται. Ο κύριος λόγος είναι ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχάσουν την επιρροή της τραχιάς επιρροής στον αρχαίο ρωμαϊκό εγκιβωτισμό Αφ' ετέρου, η τεχνολογία ιπποδρόμου έχει σταματήσει την ανάπτυξη του εγκιβωτισμού λόγω της δημοτικότητας των ξιφών ιππασίας στην Ευρώπη. Ο αθλητισμός ιπποτών ανήκει στη άρχουσα τάξη και την αριστοκρατία, και πρέπει να είναι Χριστιανοί. Ο εγκιβωτισμός, ως είδος μόνος-αμυντικών τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, είναι ακόμα δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων, αλλά δεν μπορεί να παιχτεί δημόσια.

  Στο 8ο αιώνα, ο οθωμανικός αυτοκράτορας ήταν στη δύναμη, και το δικαστήριο διατύπωσε ένα νέο σύστημα: «δοκιμή πάλης». Πρόκειται να αντιμετωπίσει τις δύσκολες περιπτώσεις στη δοκιμή, να διατάξουν και τα δύο κόμματα στη μονομαχία, ο νικητής κερδίζει τη δίκη. Εάν είναι μια δίκη μεταξύ των αριστοκρατών, θα πάρουν την ευγενή συνήθεια για να οδηγήσουν τα άλογα και να φορέσουν το τεθωρακισμένο για να παλεψουν τα ξίφη Αλλά η δίκη των ανθρώπων αποφασίζεται με τον εγκιβωτισμό. Από τότε, ο εγκιβωτισμός έχει διαδοθεί ευρύτερα μεταξύ των απλών ανθρώπων.

  Το 1200 Μ.Χ., ιεραποστολικός Άγιος Bernardin είδε την τραγωδία πολλών νέων που πέθαναν στο ξίφος πάλης, και προσπάθησε να πραγματοποιήσει τον εγκιβωτισμό αντί της πάλης του ξίφους. Κατάργησε τις βαρβαρικές μεθόδους ρωμαϊκού εγκιβωτισμού και υποστήριξε τον εγκιβωτισμό με τα γυμνά χέρια, τα οποία έγιναν μια σωματική δραστηριότητα βασισμένη στην αρχή της σωματικής άσκησης. Το SAN Bernard έχει ανοίξει ένα εγκιβωτίζοντας σχολείο κατάρτισης στη Sina, Ιταλία, όπου προγυμνάζεται, προεδρεύει πέρα από τον εγκιβωτισμό και εκτελεί τους διαιτητές. Σε περίπτωση οποιασδήποτε επικίνδυνης έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της φυλής, έγκαιρος να διατάξει για να σταματηθεί το παιχνίδι για να αποτρέπει τα περιττά ατυχήματα τραυματισμών. Αυτός ο βελτιωμένος εγκιβωτισμός έχει γίνει βαθμιαία δημοφιλής μεταξύ των νέων. Το SAN Bernard είναι έντονο στον εγκιβωτισμό όλης της ζωής του, που έχει κάνει τον εγκιβωτισμό που έχει διακοπεί για αιώνες αρκετοί για να αυξηθεί πάλι, και να γίνει ένα ανεξίτηλο κύριο σημείο στην ιστορία του εγκιβωτισμού.

  Μέχρι το 16ο αιώνα η μετακίνηση εγκιβωτισμού διέσχισε το dopa στενό και διέδωσε στη Μεγάλη Βρετανία. Ο εγκιβωτισμός αναβίωσε στην Αγγλία στο τέλος του 17ου αιώνα Μ.Χ. Στις αρχές του δέκατου όγδοου αιώνα, υπήρξε ένας ανταγωνισμός εγκιβωτισμού βραβείων στην Αγγλία. Ο James Figg, ο πρώτος βρετανικός εγκιβωτίζοντας πρωτοπόρος γνωστός ως ιδρυτής του σύγχρονου εγκιβωτισμού, γεννήθηκε το 1719 και κράτησε τον πρωτοπόρο για 11 έτη. Έχει τη φήμη «αήττητου γενικού». Ο εγκιβωτισμός του Figg είναι μια πάλη «ζωής και θανάτου» χωρίς προστασία. Ίδρυσε το παγκόσμιο πιό πρώτο εγκιβωτίζοντας σχολείο, και έγινε το λίκνο της κατάρτισης των βρετανικών μπόξερ.

  Αφότου πέθανε Figg, ο επιτυχής σπουδαστής του John Brayton (1704-1789) κληρονόμησε τη σταδιοδρομία εγκιβωτισμού του. Οργάνωσε μια εγκιβωτίζοντας λέσχη για να μειώσει τους τραυματισμούς στον εγκιβωτισμό. Προκειμένου να κατασταθεί ο εγκιβωτισμός πιό αθλητικός, προώθησε νέους και κανόνες ανταγωνισμού παγκόσμιους τους πιό πρόωροτους επαγγελματικούς εγκιβωτισμού στις 16 Αυγούστου 1743, ονομασμένοι «brauton κανόνες». Οι κανόνες κυρίως ορίζουν ότι το πρόσωπο που έχει πέσει και οποιοδήποτε μέρος κάτω από τη μέση δεν θα χτυπηθεί. Συγχρόνως, Brayton έφηυρε τα πρώτα μαλακά γάντια δέρματος για να προστατεύσει το δέρμα προσώπου. Brayton έχτισε αργότερα έναν μεγάλο χώρο στο Λονδίνο ως κέντρο για τους ειδικευμένους καθηγητές στον εγκιβωτισμό και την οργάνωση του εγκιβωτισμού. Το Brauden υπέβαλε μια νέα κατεύθυνση για τον εγκιβωτισμό και διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο στην υγιή ανάπτυξη του εγκιβωτισμού. Οι πιό πρόσφατες γενεές τον κάλεσαν «πατέρα του εγκιβωτισμού».

Το 1792, το βρετανικό mendaosha πρωτοπόρων εγκιβωτισμού ένωσε το τσίρκο για να ενώσει τα βρετανικά τρία νησιά για να προωθήσει τον εγκιβωτισμό και να κοινοποιήσει ενεργά τον εγκιβωτισμό. Το 1798, έγραψε τον πρώτο εγκιβωτίζοντας οδηγό στην ιστορία εγκιβωτισμού, που ονομάστηκε τη «τέχνη εγκιβωτισμού», η οποία ήταν δημοφιλής με τους ανθρώπους. Το Mendoza είναι πρωτοπόρος στην έρευνα εγκιβωτισμού και άξιος υπουργός για να πραγματοποιήσει τον εγκιβωτισμό.

Το 1838, το Λονδίνο, Αγγλία, που εδρεύει στους αρχικούς κανόνες, διατυπωμένος και τους κανόνες των πρωταθλημάτων εγκιβωτισμού του Λονδίνου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στον εγκιβωτισμό. Οι κανόνες τροποποιήθηκαν επίσης το 1853. 1865, ένα μέλος της αγγλικής ερασιτεχνικής αθλητικής λέσχης στο Λονδίνο. Τα gulahamchambas του John δημοσιογράφων βελτίωσαν περαιτέρω και αναθεώρησαν τους νέους κανόνες εγκιβωτισμού. Το scholutu Ντάγκλας, ο μαρκήσιος του John Queensbury, που χρησιμεύεται ως ο εγγυητής των νέων κανόνων και που ονομάζεται το το «εγκιβωτισμό Queensbury κυβερνά» στο UK. Σε αυτόν τον κανόνα, σαφώς ορίζεται ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν στον ανταγωνισμό εγκιβωτισμού πρέπει να φορέσουν τα εγκιβωτίζοντας γάντια. Κάθε κύκλος του ανταγωνισμού είναι πλήρης 3 λεπτών και το υπόλοιπο είναι 1 λεπτό μεταξύ των κύκλων Το αγκάλιασμα και η πάλη είναι απαγορευμένα στον ανταγωνισμό, διαφορετικά κρίνεται ως αποκρουστικός Εάν το πρόσωπο που χτυπιέται κάτω σε 10 δευτερόλεπτα δεν μπορεί να σταθεί επάνω, θα καθορίσει τη νίκη άλλου κόμματος και άλλο περιεχόμενο. Αυτός ο κανόνας διαμόρφωσε βασικά το πλαίσιο ανταγωνισμού του πιό πρόσφατου ανταγωνισμού εγκιβωτισμού, ο οποίος επισήμανε την κατεύθυνση για την προώθηση της ανάπτυξης του εγκιβωτισμού.

  Μετά από το σχηματισμό των κανόνων Queensbury στην Αγγλία, αναγνωρίστηκε βαθμιαία μετά από 20 έτη επαναλαμβανόμενων πρακτικής και εφαρμογής. Παραδείγματος χάριν, τα γάντια πρέπει να χρησιμοποιηθούν στον ανταγωνισμό. Δεν ήταν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 1892 ότι ο John Λ. sariban και η Kim αντιμετώπισαν είχαν το πρώτο βαρέων βαρών πρωτάθλημα στον κόσμο με τους μπόξερ πέντε ουγγιών. Αυτός ο κανόνας καθορίστηκε τελικά στους κανόνες και θεσπίστηκε από όλους τους ανταγωνισμούς εγκιβωτισμού. Η συνεχείς αναθεώρηση και η τελειότητα των ανωτέρω κανόνων, ειδικά ο τελικός προσδιορισμός των κανόνων Queensbury στην Αγγλία, έθεσαν τα θεμέλια για την προώθηση του σύγχρονου ανταγωνισμού εγκιβωτισμού. Από μια άλλη άποψη, οι προσπάθειες των βρετανικών εγκιβωτίζοντας ανεμιστήρων έχουν τις ανεξίτηλες συνεισφορές για να προωθήσουν και να προωθήσουν την ανάπτυξη του σύγχρονου ανταγωνισμού εγκιβωτισμού.

  Σύγχρονος εγκιβωτισμός που δημιουργείται στην Αγγλία στο δέκατο όγδοο αιώνα. Εκείνη τη στιγμή, δεν υπήρξε κανένα εγκιβωτίζοντας κοστούμι, κανένας κανόνας και προθεσμία, έως ότου έχασε το κόμμα Β τη δυνατότητα να συνεχίσει τον ανταγωνισμό. J-brayton, ένας διάσημος βρετανικός μπόξερ, εκατάρτισε τους πρώτους κανόνες εγκιβωτισμού το 1743 λαμβάνοντας υπόψη το χάος του ανταγωνισμού εγκιβωτισμού. Το 1747, σχεδίασε τα γάντια, τα οποία είχαν τις συνεισφορές στην ανάπτυξη του σύγχρονου εγκιβωτισμού. Το 1839, οι βρετανικοί νέοι κανόνες των πρωταθλημάτων εγκιβωτισμού του Λονδίνου. Το 1853, αναθεωρήθηκε για να απαγορεύσει τη χρήση των λακτισμάτων ποδιών, των επικεφαλής συγκρούσεων, του δαγκώματος δοντιών, κ.λπ. και όρισε ότι το δαχτυλίδι πρέπει να περιβληθεί από τα σχοινιά. Το 1867, οι βρετανικές αίθουσες δημοσιογράφων έγραψαν τους νέους κανόνες εγκιβωτισμού, που υπογραμμίζουν τις δεξιότητες πάλης και τις δεξιότητες στον εγκιβωτισμό. Το 1880, η βρετανική ερασιτεχνική εγκιβωτίζοντας ένωση καθιερώθηκε στο Λονδίνο και το πρώτο πρωτάθλημα κρατήθηκε το 1881. Η διεθνής ερασιτεχνική εγκιβωτίζοντας ομοσπονδία καθιερώθηκε την παραμονή των 8ων Ολυμπιακών Αγωνών το 1924. Υπάρχουν δύο είδη να εγκιβωτίσουν στον κόσμο σήμερα, δηλαδή επαγγελματικός εγκιβωτισμός και ερασιτεχνικός εγκιβωτισμός. Οι ανταγωνισμοί εγκιβωτισμού των Ολυμπιακών Αγωνών και των Ασιατικών Αγωνών είναι ερασιτεχνικός εγκιβωτισμός. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους κανόνες και τις μεθόδους των δύο εγκιβωτίζοντας. Ο εγκιβωτισμός απαριθμήθηκε αρχικά ως επίσημο γεγονός στους 3$ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σαιντ Λούις. Μόνο 44 αθλητές από μια χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες συμμετ:έχω στον ανταγωνισμό. Οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν φυσικά όλοι τίτλος επτά επιπέδων. Ως το 1964, στους 18ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, Ιαπωνία, 269 αθλητές από 56 χώρες άρχισαν στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και κλήθηκαν αρχικά «δυτικός εγκιβωτισμός». Κατ' αρχάς, κάποιος μετέφρασε ένα βιβλίο του δυτικού εγκιβωτισμού. Στη δεκαετία του '30, ο εγκιβωτισμός απαριθμήθηκε ως μια από τις κύριες σειρές μαθημάτων στο κεντρικό εθνικό μουσείο τεχνών (πολεμικές τέχνες) και το εθνικό εθνικό εθνικό αθλητικό κολλέγιο της κυβέρνησης του Ναντζίνγκ Kuomintang στην παλαιά Κίνα.

Στοιχεία επικοινωνίας